07 September 2010

buah hati pengarang jantung..

salam semua..
dah berapa hari lagi nak raye kan..
dikesempatan ni sy nak tunjuk buah hati sy..tentu korg excited nk tgk kan..ekekeke
sy ada 2 org buah hati..tp xbermksd sy ni play girl ke ape ye..haha

ni la buah hati sy..
name dia WAN ADAM RIZQIE..
anak sdare sy yg sulung..cute kan dia..hehe
skang ni dia dah nak masuk 3 tahun..
tp badan dia halus sgt..adik dia pun nk same besar dah ngn dia..
n dia ni ya allah buas sgt..xreti duk diam..
ada je benda yg dia buat.biase la bdk2 kan..hoho


yg ni lak adik dia..WAN AMMAR RIZQIE..
yg ni pun cute gak kan..teramat la comey!
umur dia stahun stgh n lahir kt sarawak..
geram taw tiap x tgk dia..tp 1 je..
manje nye ngn mak dia..asyik nak ngn mak dia je..
tp xpe la..asal kan comey2 sume..
ye la..tgk la mak sdare dia sape kan..of course la saya,kinN yg cute ni..ekekeke

nota kaki : sgt rindukan dorg sbb stahun skali je dpt jumpe dorg..dorg duk kat sarawak..

2 pink people talk :):

Syafiqah Auburn said...

kecekkkkkkkkkkkkk nyohhhhhhhhhhhh tapi comel ;D
SELAMAT HARI RAYA SAKINAH

sakinah abdul said...

kecek sbb ikut mak sdare..ekeke
SELAMAT HARI RAYA SYAFIQAH =)