05 December 2010

teka jantina ikan

Assalamualaikum dan selamat malam semua! :)

semalam kin ada tengok rancangan FUHH! yang kat tv3 tu.
pengacaranya adalah Awal Ashaari yang ensem-ensem tu.hehe ;)
si Awal ni bagi la satu teka-teki.
'macam mana nak beza kan ikan jantan dan ikan betina?'
dia pun review la sikit artis yang jawab teka-teki tu.
kebanyakan nya jawab ikan betina yang ada telur, ikan jantan takde telur.
kalau di pikir-pikir logik jugak kan jawapan tu kan.
tapi tapi tapi tttteeeetttt.jawapan itu adalah SALAH ok?
nak tahu tak jawapan nya ape?memang tak logik pun der!
.
.
.
.
.
.
ikan betina = ikan duyung
ikan jantan = ikan bakar
.
.
.
.
.
.
ceeettt.pandai kau berteka-teki Awal ye. ;p
tergelak besar kin mendengar nye. HAHAHAHA =))


saya yang gelak besar!,

8 pink people talk :):

syafila abidin said...

HAHA . kte tgk gak semalam. :) ikan bakar tu yg tak boleh blah ! ;D

kinN~ said...

syafila abidin : haaa memang pun.lawak laaa! :D

qieranna said...

ha ha ha

kinN~ said...

qieranna : gelak jangan tak gelak! ;p

d_LA said...

hoho..dla pom baru taw..heheh :)

sugar2 kapas strawberry said...

agak2 kepala sy kena ketuk tak kalau sy bg teka teki kat kwn2 sy cmni?hahahaha

kinN~ said...

d_La : kin pun baru taw mase tengok ni.hehe :)

kinN~ said...

sugar2 kapas strawberry : maybe kena sebab dorang bengang.hehehe ;)