24 October 2010

i want this!

salam..

mari dgr cik kin nak berciter..heee
time cuti raye aritu ada berangan nak beli fon baru.
sebab nak bg my bro yg form 1 gune my fon..
tp my mum xbg beli..waaa.xpela.its ok.huu
...
last week my sis balik umah sbb study week.
dia beli fon baru!ceett..nak jgk!
...
semalam dia ckp yg sony ericsson ada fon baru..
baru la jgk aan sampai harga pun xde ag..
dia cakap fon tu warna pink!
of course la i teruja beb!
ape lagi,cepat2 search kt tenet..
ni la fon tu :-
cantik kan?hoho
i rase mesti mahal giler.
slh 1 sbb dia mhl - kamera 12.1 mp.
oh i nak fon ni! MySpace
tp rase cam xdpt je sbb pokai skrg ni..huuu
tapi xdpt pun xpela ann..
i still love my fon skrg.
dah setahun bersamanya..
...
awal tahun aritu ada berangan nak beli fon ni.ekeke
sy ni giler fon ke?agak la!hahaha MySpace

2 pink people talk :):

Tok Esah said...

hehe, belilah mcm tok... aino... tgok entry yg tok buat tu... best!!!! RM1k jer

sakinah abdul said...

tok..
pokai skang tok..xleh nak beli lagi..heee