23 June 2012

Final Exam On The Go

Assalamualaikum :)


straight to the point. minggu depan aku dah start final exam untuk final semester degree. ya Allah seriously aku tak sangka dah nak abes degree. eventho sem depan ada pektikel, sem ni lagi takut. sem ni lah penentu segalanya. aku tak prepare pape lagi untuk exam ni. cadangnya nak study pagi ni, tapi tetiba laju pulak tenet uitm nih. aku tergoda! bhahahaha. dah la dengan report final year project kena hantar ari isnin, stress. kahkah


google


wokey lah, just nak share jadual exam aku je. hihi

‎27/6 - MAF 310 - MANAGEMENT ACCOUNTING
2/7 - ENT 600 - TECHNOLOGY ENTREPRENEURSHIP
11/7 - MAT 652 - ALGEBRAIC STRUCTURES
12/7 - QMT 634 - SIMULATION
16/7 - MAT 660 - PRESENTATION FINAL YEAR PROJECT

nak mintak awak awak semua du'a kan saya ye. harapan saya nak pegang anugerah naib canselor dah takde. tinggal harapan pegang kelas pertama.  saya tak nak harapan tinggal harapan. saya nak harapan saya jadi kenyataan. saat saat macam ni la saya perlukan sokongan dan semangat. hewhewww. wish me luck! :')


when there's a will, there's a way.


google


till we meet in next entry. =)

2 pink people talk :):

Anis Athia said...

wah, dah final year...macam mane exam? ok tak? hehehe

.izzati liyana. said...

macam seronok je subjek semua? amek course apa ye? matematik eh?