03 September 2012

Hei.. Aku Kenal CINTA!

Assalamualaikum :)


di pertemuan kali ini, aku nak kongsi kan satu novel ni yg konfem best punya. bak kata orang korea, daebak. eh? LOL


tajuk novel ni ialah Hei.. Aku Kenal CINTA! ditulis oleh XEERA FEEQA. fyi, penulis ni kawan aku okay. *bangga kejap* dia satu kos dengan aku masa diploma dulu. tapi bila degree dia amek Sains Aktuari. budak hebat dia ni. hihi. novel ni merupakan penulisan pertama beliau. :)


ekceli aku baru je beli buku ni kat Popular tengah hari tadi. sebelum ni dah baca 5 bab kat fesbuk tapi tadi baru berkesempatan dapat beli. hehe. okay, novel ni mengisah kan cinta zaman moden. tapi kan, kalau aku cerita semua tak best lah pulak. apa kata korang baca sinopsis kat sini - SINOPSIS



Hei... Aku Kenal Cinta
cover novel



xeera feeqa :D


lepas korang baca sinopsis tu, konfem korang akan suka punya. so, jangan lupa beli taw. sokong novelis ni aka kawan aku. hihi ;)


UPDATE 5/9/12 : aku dah habis baca novel ni. serius best. sesiapa kaki novel tu jangan lupa eli ta! ;D


till we meet in next entry =)

5 pink people talk :):

aniqbukhary said...

Promote member ke? Hehe. Apepon, nice info.. :)

Noraim said...

best sgt eh? keno beli ni! hihi.

Anonymous said...

lagu yg ellisa suke dengar dalam novel ni ape ek?

Fatinnadiah said...

ingat senang ke nak menulis. kadang2 ambil bertahun2 untuk siapkan.

noor syazwanie syamimie said...

already finish read it! best sangat stories behind the cover. awesome and good work! congrets! :)