20 July 2010

kosong..

salam..
xtaw nak wat pe skam ni..
mentang2 xde class ptg ni..haha
nk study xde mood ag..
sy nk rehat..
penat xhilang ag..

kwn2 nak taw x sy amek subjek ape sem ni?
ni la yg sy blajar sem ni..
  1. BAB 401 - bahasa arab 1
  2. MAT 560 - vector calculus
  3. MAT 522 - ordinary differential equations
  4. QMT 400 - probability n statistics
  5. FAR 305 - financial accounting 2
  6. MAF 220 - cost accounting 1
amacam?
sume nye bez2 kan..hoho
tgk pun dah gerun..
mcm2 ragam lecturer sem ni..
kdg2 wat sy xfokus je..
ustaz yg ngajar arab mmg bez.. ma is muki?ismi nor sakinah..hoho
lecturer vec cal lak ngajar gune slide..adoyai..
sy ni dah lah lemah math..
gune benda alah tu,lagi la sy lambat pikap..huuu
yg o.d.e lak lecturer bez ah..
sporting abis..ase cam baya umur je..
even though dah tua..hehe
next lecturer qmt..
first tgk dia ingat lect baru,fresh graduate kan..
tgk style cam budak..
tp rupe2 nye dah ada 5 org anak..
terkejut sy..haha
dia ngajar bez gak..
cuma sy ni lmbt pikap bab2 probability ni..
waa xsuke!
akaun blajar ngn lect indian..
dia ngajar non-stop dowh..
sy yg dgr ni pom penat..
apatah lagi dia yg duk berckp2 tu..
sabar je la..
last one is sir costing..
dia org singh..
bez gak ngn dia..suke wat lawak..
khamis ni class dia cancel..yes!haha

tula sume lect sy sem2 ni..
hope dgn bimbingan dorg,
sy dpt skor sem ni..hehe MySpace

2 pink people talk :):

cik an rahman said...

salam..nk tnye,amek kos pe?
coz paper2 yg di state kn di atas agk familiar...hee~ sori kaco..

sakinah abdul said...

cik an rahman..
sy amek kos pure math..
samakah kite?