12 September 2011

bermulanya semester baru

Assalamualaikum :)

holla. nampak nya cuti sem 4 bulan sudah pun berlalu. hari ini bermulalah semester baru. Alhamdulillah saya sudah semester 5. ada lagi 2 sem untuk tamat kan degree ni. tak sabar pulak rasanya. hihi.

semalam daftar kolej dalam pukul 9 pagi. masuk-masuk bilik terus online. tak sangka pulak bilik ni dapat wireless uitm. makin gilak la saya online. muehehe. mungkin dapat wireless sebab bilik saya dekat je dengan fakulti saya. dari tingkap bilik dah nampak fakulti. heee

barang-barang ku
lappy harus lah pink. hehek ;p
gambar selepas kemas tak ambek

tengoklah betapa banyak nya barang-barang saya. pening kepala pikir. bawak balik umah banyak tu, bawak datang sini pun banyak tu. pelik! kenapa la girl's stuffs mesti lebih banyak dari boy's stuff? ada sesape boleh tolong jawab kan? hueheee.

my room :)

nombor bilik harus ditutup untuk mengelakkan daripada timbul masalah. ngeh2. ok for those yang duk kolej melati tu, jemput la ke bilik i. i hidang biskut raya jek. heee. nanti nak datang, i emel kan nombor bilik. haha *bajet artis betul lah. agagaga.


8 pink people talk :):

mizzkechique said...

selamat setadi.. setadi molek yer.. cpt kemas bilik!!! hehe

BERT said...

selamat kembali belajar ye.. study smart keh

siti kektus said...

sebabnya, perempuan kreatip. tu yg bnyak barang. haha ;p

kinn said...

@mizzkechique : dah kemas dah. gambar after kemas xambek. heee

kinn said...

@BERT : terima kasih! :D

kinn said...

@siti kektus : mungkin jugak tu. hahahh :p

MataHati @ MH said...

study hard yer kinn.. usaha utk capai target. jadilah mahasiswi yg sebenar-benarnya mahasiswi..

kinn said...

@MataHati @ MH : insyaAllah. terima kasih! :)