18 September 2011

Dinner Family Box di Mc Donalds

Assalamualaikum :)

holla. 2 hari yg lepas saya pergi mcD. saya dan 2 orang lagi kawan saya pergi dinner kat sana atau lebih tepat berbuka puasa kat sana. *puasa ganti lerrr. huehee* 

thanx a lot to my friend yg sudi belanja. untung kannn. hihik. pergi mcD dekat seksyen 3 Shah Alam. kami pilih untuk makan Dinner Family Box Set A yg hanya bernilai RM29.90. sangat jimat u! Dinner Family Box bermula jam 6 petang.

set A ni untuk 3 orang sahaja.  set ni ada 1 Spicy Chicken McDeluxe burger, 2 McChicken burger,  2 medium French Fries, 3 medium Carbonated Soft Drinks, 6 pcs Chicken McNuggets, 2 Sundaes - strawberry n chocolate -

so malam ni korang semua pergi dinner kat mcD yehh! hihi :)


dia lah yg blanja! :)

my rumet untuk sem ni :)

model mcD. huahuahua

muka i sangat innocent kan. agagaga. 

so korang-korang yg duk shah alam ni, jangan la segan silu untuk ajak i dinner bersama. ekekeke ;)


8 pink people talk :):

nick dot anis said...

u student kat mn?hehe..

i pon da try set ni..

shazwanazizan / wanblur said...

amboi.. dinner sakan nampak.. huhuhu

p/s: Jom sertai bloglist wanblur.

nota balas : up 50% kalau ley memasak hehe

kinn said...

@nick dot anis : sy budak uitm. nak belanja kerrr? hihik ;p

kinn said...

@shazwanazizan / wanblur : orang belanja haruslahhhh. ahaha :p

Pinky Pixie said...

utk yg segamat cane? kehkeh..cntik model mekdi. =)

kinn said...

@Pinky Pixie : org segamat kena datang sini dulu. hek2.:P

CIK TOM said...

wah seronoknya...nak mcD jugak...rindu uitm shah alam..hee

kinn said...

@CIK TOM : rindu datang la sini. hueheee ;)