24 December 2011

kahwin

Assalamualaikum :)


Alhamdulillah done with all the tests. boleh la fokus on project dan proposal pulak. dah siap dua tu baru boleh fokus on final exam. aku kena skor exam kali ni. carry marks nampak tak membantu sangat sem ni. sadissss.


okay back to main topic. kahwin? yes kahwin. akhir-akhir ni aku asyik sebut je pasal kahwin. waktu raya haji aritu kakak aku tunang. lepas tu waktu awal muharram aritu, senior dekat bilik aku kahwin. jelesssss weiii. tadi dia balik rumah suami dia. untung lah dah ada suami. waaa aku jelessss.


memang aku tak nafi, aku sangat lah nak kahwin. tambah lagi, sijil kahwin pun dah ada. tunggu orang masuk meminang jer. ahah. 


sijil kahwin ;p


sampai kan dalam facebook pun aku duk merapu meraban cakap pasal kahwin je. 


^___^



kazen aku ingat aku dah nak kahwin. hihi


kawan aku cakap aku gatal? memang! haha


yang ni paling tak boleh blahh. haha


kak long aku kahwin umur 24, sekarang dia dah 28, 3 orang anak. fuhh. abang aku sekarang 26 tapi takde mende pun lagi. duk ngorat lagi. haha. kakak aku tunang aritu umur 24. lepas dia patut nye aku lah. tapi bile tu? ohh memang tak sabar. hahaha. memang giler gataiii aku ni. =,=


tapi tak salah kan ada keinginan nak kahwin. awak, cepat kerja, nak kahwin lak. haha. waktu aku dan classmates pergi kursus kahwin, memang kite orang heboh kan kat facebook la kan. pastu ada satu mamat ni, kawan kepada kawan aku, dia cakap macam ni haa, korang ingat kahwin ni main-main ke? terguris hatiku membaca nye. sebab aku nak sangat kahwin. terus aku balas, memang lah kahwin bukan main-main, tapi kalau kahwin awal lagi la bagus, dapat elak kan maksiat. teus dia tak balas komen. haha giler kejam ayat aku. 


lately duk kecoh kat facebook pasal video DENA & ARIFF tu. mesti korang dah tengok kan. lucky her. suka ayat ni. 

'i want to be with you forever until Jannah'
'bercinta lepas kahwin must be much more awesome and full with barakah'


:)

4 pink people talk :):

Amirah Adnan said...

nak kawen jugakkkkkkkkkkkkkkkkk!

kinn said...

@Amirah Adnan : ingat kan ore sorang jah gelenya. haha

oNy NaKaShiMa said...

nk kawenn!!

kinn said...

@oNy NaKaShiMa : kawen lah. calon kan dah ada. sijil kawen pun dah ada. hihik :P