25 January 2012

I met Ainan Tasneem!

Assalamualaikum :)


hooyeeaaahh finally I met Ainan Tasneem live! Isnin malam yg lepas, kat Kelantan ni telah diadakan Ladies Nite sempena dengan Kelantan International Trade Exhibition (KITE). disebabkan Ainan Tasneem ada cakap kat facebook dia yg dia akan hadir untuk Ladies Nite tu, aku apatah lagi dengan bersemangat nya nak pergi ke program tu. dengan ditemani kawan dan adik nya, akhir nya aku berjaya ke program tu! dengan harapan dapat jumpa Ainan Tasneem. ohh aku minat gilaaa kat si Ainan Tasneem tu. 


aku pernah post pasal Ainan Tasneem dalam blog ni. adalah dalam 3 kali. kehkeh. lagu dia yg ketiga aritu tak sempat nak buat review. kalau nak buat sekarang, konfem korang pun dah tahu kan. ekekeke. okay, pada malam tersebut, Ainan Tasneem menyanyi 4 buah lagu iaitu Aku Suka Dia, Tak Mungkin Aku, 150 Juta dan Carta Hati.  ohh sangat seronok dapat dengar dia menyanyi secara live. kalau ikut kan hati nak je rekod, tapi pihak penganjur tak benarkan sebarang rakaman dibuat. takpe lah. tapi yang penting aku dapat bergambar dengan Ainan. hihi.


me & Ainan Tasneem

sukaaa sangaaattt. tapi sayang gambar gelap siket. terpaksa edit nak kasi nampak. hihi. nak ambil lagi sekali tapi susah sangat sebab berebut orang nak bergambar dengan dia. tapi takpe lah, yg penting dapat tangkap gambar. ada kenangan tu. hikhik. 


Ainan Tasneem dah femes sekarang. good job Ainan Tasneem! moga terus suksesss! yeaahh!


#bajet Ainan Tasneem akan baca kan. ekekeke ;p


2 pink people talk :):

Cik Suriz said...

oklah budak ni.. ada suara. :)

kinn said...

@Cik Suriz : for sure better than me. ekeke ;p