26 October 2011

Majlis Penganugerahan Dekan

Assalamulaikum.

holla every one. its a been a week i did not post anything. cehh nak jugak speaking. huehee. kali ni nak cerita pasal Majlis Penganugerahan Dekan yg telah jayanya berlangsung Jumaat lepas. dah nak dekat seminggu baru nak post. bukan ape, busy lerrrr. heee =)

Majlis yg bertemakan dinner tu telah diadakan di Dewan Sri Budiman. sangat-sangat meriah. seramai 400 orang penerima anugerah hadir. dan Alhamdulillah, student Pure Maths merupakan paling ramai dapat anugerah. =)

malam tu makan nasi beriani dengan daging, ayam. ohh sangat-sangat sedap. time makan semua kusyuk! betul-betul menghayati makanan.! hihi

me :)
dalam buku tu ada
senarai penerima anugerah. 


Alhamdulillah
dapat gelaran untuk kali ke-6. :)


wani isoniy, me, kak haini
tak tahu mengapa ku snyum begitu. ngeh2


dapat hadiah, botol yg dicop dengan
Majlis Anugerah Dekan


doakan untuk kejayaan saya sem ni kalian semua! =)

entry ni hanya untuk tujuan penceritaan sahaja. bukan untuk menunjuk-nunjuk. harap maklum.

lots of love,

8 pink people talk :):

Nour Eyza said...

wa... tahniah ye awak!

princess said...

wow . superb . boleh share tips study ni . kinn stdy kos ape ehh ?

congratulations btw : )

mumble bubble said...

tahniah kinn :)
tiap2 sem dapat dekan nihh.
hebat sungguh dio deh ;)

kinn said...

@Nour Eyza : terima kasih awak! =)

kinn said...

@princess : kin dah pernah share dah. boleh la princess tgk. hehe. kin study Degree in Mathematics. leh tgk kat page pink lady. :)

kinn said...

@mumble bubble : terima kasih. xla hebat mane. biase2 je. heee ;p

Yatie Musa said...

tahniah dear. makaihh. dekan. nak jadik cam awak. T____T


*kita ada tag awak kat blog. wuwuwu.
nanti kalau da buat bagitaw ea. maceh.

kinn said...

@Yatie Musa : terima kasih. jadi lah. hihik ;)

okes temkiu. ada mase kite jawab. ngee ;p