18 October 2011

my new pinky spek =)

Assalamualaikum :)

holla! mengambil masa yg ada ni untuk update blog. sambil membuat latihan pde. hueheheh. as you all know, saya ni kan rabun. dan power mata saya saaangat lahh banyak. kalau ada sesape yg tak tahu lagi, sila tengok kat sini. heee 

awal sem aritu, rasa tak selesa pakai spek lama. rupa-rupa nya power mata bertambah lagi. *sigh*. then decide nak buat spek baru dengan design baru. sejak spek baru ni, malas lagi nak beli lens. kat shah lam ni lens sangat lah mahal. HAHA

okay, kalau dulu saya punya spek kaler putih, tapi sekarang spek saya kaler pink! hoyeaaahh! sangat-sangat suka. waktu kat kedai spek tu, first ternampak design ni, terus berkenan. pekerja tu cakap saya berani ambil kaler pink, sebab kat luar sana jarang orang pakai kaler pink. hoho

dan itu memang benar. bila saya pakai spek pink tu, semua orang akan tengok, macam pelik sangat! haha. well, apa nak kesah dengan cakap-cakap orang. yg penting diri sendiri puas hati. weeee (^___^)

spek lama
.
.
.
.
.
.

.
.
taraaaa!


spek pink! abaikan senyuman ku itu. hekhek

at BTS

any comment for my new pinky spek? hihi =)

8 pink people talk :):

mumble bubble said...

sy dah tgk dahhh. kaler pink tu nmpak sweetttt. :) hihi.
kinn, ore wat blog baru. t follow balik k :)
http://bubble-blogs.blogspot.com/

kinn said...

@mumble bubble : tq dalim! will follow u then. ;)

pete said...

oh.gadis pink ni.mmg la mcm kenal.hehe

kinn said...

@pete : haha. ingat xkenal. keh2 :P

sarah hanafiah said...

wah penuh pink hehe

kinn said...

@sarah hanafiah : obses pink! :)

princess said...

omg ! ain suka sgt9 pink . yay ! high five . ada geng . hee

spek tu cantik . and ain jeles okay . hehe .

kinn said...

@princess : sila jeles banyak2! hihik :P