11 March 2012

part 6

Assalamualaikum :)


pada awal-awal sem ni sangat lah gigih aku meng-update blog. tapi bila dah masuk bulan ke 2 dan seterus nya, mula lah blog ni terabai. konon nya sibuk dengan student's life. haha.


okay, aku sem ni dah part 6. makna nya last sem belajar. sem depan aku akan praktikal. bila dah last sem belajar, makna nya makin mencabar la kan. memang betul. sem ni aku kena buat 3 projek. setiap projek tu subjek lain-lain. pening kepala la aku nanti. itu lah student's life kan? tak perlu nak merungut bagai kan? kena lah terima hakikat. cewah pandai aku berkata-kata. =)




kat atas ni adalah jadual aku untuk sem ni. Alhamdulillah jadual tak pack sangat. dan aku takde kelas hari jumaat. kan senior. hahak =P


hari jumaat lepas aku siap pergi tengok wayang lagik. haha. ehh bahaya jugak takde kelas hari jumaat ni. nanti makin kuat aku berjimba. tak boleh tak boleh. sem ni aku kena skor! kan nak grad first class. hihi. doa kan kejayaan saya kalian! =D


till we meet in next entry. choww! :)

6 pink people talk :):

faradiyana mutussin said...

wah..best nya..hehehe..
tpi bla yang memikul sndiri rsa pnat yg xtrkata..kn3..

kinn said...

@faradiyana mutussin: sesungguh nya sangat penat. betul tu. :)

Noraim said...

pure pun keno amek maf eh? ko maf tu subjek lain buke subjek akaun? hee.

eh, betul la kea. sbb pure minor akaun kea?

erkk, ayat belik2 doh. hee.

kinn said...

@Noraim: yup2. pure maths - minor akaun. maf tu kire akaun hok simple la. hehe.

cikchempakaツ said...

struggle...struggle... yeah! good luck!

kinn said...

@cikchempakaツyeah! terima kasih! ;D