03 April 2012

PANAS! ada orang jeles dengan aku!

Assalamualaikum :)


omai dah lama gilaaa tak update. berpura-pura busy. kehkeh. okay kali ni aku nak citer pasal sorang manusia ni yg tak puas ati dengan aku. aku tak tahu la sape dia ni. asyik kutuk-kutuk aku ja dekat cbox aku tu. dah la kutuk, tak tinggal kan dia punya link pulak tu. takut aku hentam balik la tu. HAHAHA. 






ada aritu *tak taw bila sebab aku lupa nak setting kan tarikh kat cbox aku*, dia kutuk blog aku cakap blog aku buruk. aku apa lagi, terkejut la. tak sangka aku yg tak femes ni ada orang tak suka. hahar. tapi, mesti dia selalu tengok blog aku kan. sampai sakit mata, tu yg dia komen tu. LMAO. rujuk kepada nombor 1. dah bila dia cakap macam tu, terus la mekap kan siket blog ni haa. takut la betul-betul buruk kan. saiko.


and then, lepas beberapa hari aku mekap kan blog, aku rasa orang yg sama, datang balik komen kat cbox aku tu. rujuk kepada nombor 2. aku rasa manusia ni betul-betul tak puas hati dengan aku. aku rasa tak pernah aku buat entry pasal blog yg buruk yg aku tak suka. itu kerja gila nama nya.


kepada awak yg mengomen dengan bahasa yg cantik tu, kalau tak suka blog aii, tak yah la nak kutuk-kutuk. senang-senang tak yah tengok langsung blog aii ni okay? LOL



till we meet in next entry. choww! =)

4 pink people talk :):

SAYA BUKAN SAMDOL said...

Hhaahaa,

chillax, one fine day mesti tau punya.
takpe, biarkan dia berleluaasa dulu

kinn said...

@SAYA BUKAN SAMDOL: itu lah. biarkan dulu. bhahaha

Cik Yana said...

Cik Yana pernah dulu kena serang dengan anon. Die cakap cik Yana copycat. Copycat amende pun tak tahu. Nak tanya, takde tinggal link. Nampak sangat pengecut :P

Nak Handphone case comel?

kinn said...

@Cik Yana: dorang berani kutuk je. tinggal link tak berani. memang pengecut kan. ;)