15 April 2012

Dinner HIMSAK

Assalamualaikum :)


ada cerita baru. hik. okay malam tadi telah diadakan Malam Perdana Siswazah Kelantan 1 Malaysia yg dianjurkan oleh Himpunan Siswazah Kelantan (HIMSAK). antara VVIP yg hadir ialah Timbalan Perdana Menteri (TPM) YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, YB Dato' Sri Mustapha Mohamed. Naib Canselor UiTM turut hadir. yalah, dinner buat kat uitm aku je. tu yg senang-senang aku boleh pergi. kiki.




ramai sih artis yg hadir. antaranya ialah Neelofa, Danny X-Factor selaku MC. dorang kan orang kelantan. Lofa tuh macam pelat-pelat je cakap kelantan. maklum laa dibesarkan di kota kuala lumpur. katanya lah. artis lain yg membuat persembahan adalah Fina AF9, Bienda, Dato Hattan, Dato khadijah Ibrahim, Syed Aiman (duta himsak). peh peh peh. memang meriah habesss. tak yah pergi konsert pun takpe. free-free je tengok dorang nyanyi. HOHO


tema malam tadi ialah kaler merah. gelombang merah. yalah, bendera kelantan kan kaler nya merah. jom kita lihat gambar-gambar pulak. hehehe. tujuan update nak tunjuk gambar sebenar nya. haruss lah. itu lah tujuan buat blog. eh? LOL #tolong tengok sampei abis. penat taw pilih gambar. bhahaha


danny + lofa. ada mamat lalu pulak time aku amek gambo.


clear lah siket kan. :)



nama manja - Dato Pa. 



aku makan tambah nasi. serius lapar.



pfffttt :p



alahai nampak pulak gigi jongang. kahkah



VIP yg hadr yg terima anugerah.



Dato Khadijah Ibrahim



syed aiman, danny, fina, lofa

kawan - fudzla :)



kawan - aida :)



kawan - ain :)



kawan - nik :)


kawan - wani + shafa (yg pakai shawl merah kat blakang tu)



tak suka taw amek gambar i curi2. kahkah


muka2 yg suka fotoshooottt


kawan2 yg pergi bersama


tetiba aku mekap kan. haha. biasa lah jarang-jarang skali ada dinner. kiki. mekap telah ditaja oleh cikAien. memang cantik dia mekap. suprerb. ramai yg puji aku cantik. kahkah. yakkssss. dah la pergi naik bus rapid. malu weh orang dalam bas tengok. haha. kawan-kawan yg pergi seramai 9 orang. bayangkan 9 orang tu balik naik viva. yess VIVA. pikir sendiri lah korang camne kami sumbat. memang padat. HAHA


perasan tak sesetengah gambar aku ada watermark. tu dari kamera fon aku. tak brape nak cantik siket gambar dari fon ni. serius aku cakap kamera fon sony lagi lagi lagi cantik. gambar yg takde watermark pulak drpd fon Wani. HTC. tu yg cantik gambar tuu. =P


till we meet in next entry! =)

15 pink people talk :):

Keng Kaboo said...

gelombang merah tue ad mksud laen la cik kinah oiii....

gnesop poseng said...

wah.. ramai yg datang ek?

nurul ain ozali said...

kredit to me for the makup...heheh,,btw meme cantik n gojes! plg penting tang hidung tuh! mancung gituh...

kinn said...

@Keng Kaboo: tahuuu. sajo wat2 xtahu. hahaha

kinn said...

@gnesop poseng: sangat ramai. :)

kinn said...

@nurul ain ozali: trimass skali lagi ! XD

mizzkechique said...

aloh..aloh..jangok sungguh.. anok sapo gak..

kinn said...

@mizzkechique: haha. anak ma sy laa! :D

Amirah Adnan said...

untung lahhhhhhhhhhh :p

Zakaria's daughter said...

merahhhh u olssssss.

sukeee pic yang curi2 tuhh :D

kinn said...

@Amirah Adnan: memang lahhhhh. :P

kinn said...

@Zakaria's daughter: hihi thanksss! ;)

ikaa sharin said...

chantek :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada buat makan makan sikit :D

Iznie said...

best... :) eh...betul2...kamera fon sony sgt okayh...compare to others...mcm smsung tu...huhu. :(

mizzkechique said...

ni agak² kurun keberapa lak nk up entry bru ni??