05 May 2012

Ulang Tahun ke 22

Assalamualaikum :)


sorry for the late update guys. I've been busy with all the tests and of course final year projects. opss sori tercakap mat saleh la pulak. hahar.


Alhamdulillah arini 5 Mei 2012 aku berumur 22 tahun. sungguh sekejap rasa nya hidup dimuka bumi ni. Alhamdulillah Allah swt masih lagi memberi aku peluang untuk hidup.


gambar MPG :)



and thank you very much for all the wishes. those yg call, msg, wish kat fesbuk, tuiter, I really appreciate that. ada jugak yg wish cepat kawen. aminn. mudah-mudahan dipercepatkan kearah itu. hihik. yaa memang aku agak menggedik siket bila bab kawen. aku menggedik bersebab. sebab ingin kan perhubungan yg halal. bila aku baca blog dena bahrin, sangat-sangat terharu, n i'm crying. sangat sweet bercinta lepas kawen ni. 


nak jugak tempek gambar kan. harusss lah blog sendiri. kaka. lagipun dah lama aku tak update. mestilah korang rindu kat aku kan. tengok la puas-puas yee. HAHA. malam ni, mungkin, kalau sempat, nak update pasal Malam Pra Graduan yg berlangsung malam tadi. i'm leaving uitm. soon. n i'm proud of myself. :")


God gave us the gift of life; it is up to us to give ourselves the gift of living well.

2 pink people talk :):

Mr. Z dan Mis N said...

sama la kita lahir...cuma me 1988 u 1990...hehehe
btw..all the best in ur life...

SAYA BUKAN SAMDOL said...

weeee happy birthday tak sangka sakinah umur 22, sebab igt umur sakinah dlm range 18tahun haha