17 May 2011

cuti 2 minggu dah macam cuti 2 bulan

Assalamualaikum ;)

as u all know, skarang kan cuti sem. bukan 2 bulan, 4 bulan pulak tu. mak aihh. lama gilak cuti. ni sebab nak sama kan dengan omputih punya level lah. kita ni yg bosan duk cuti. hey kau kin, dapat cuti pun merungut. hehe. cuti baru je 2 minggu. tapi dah rasa macam 2 bulan. bosan kowt. tak tahu nak buat apa. tak kan la asyik nak mengadap lappy je. nanti boleh rosak mata kau tahu. dah la mata i ni dah rabun. nanti kang tak pasal2 bertambah power. waa tak nak. ok stop.

sebenar nya aritu dah cari kerja tapi tak dapat. at last macam dah give up dah. biar lah dulu. cuti kan lama lagi. muahaha. seperti yg dirancang nak buat tusyen kat rumah. yela, rumah i kan kat kawasan perumahan. mungkin boleh nak cari student tu. dalam 5 or 6 orang pun jadi lah. tak boleh ramai2, rumah i kecik laahh. tapi tak tahu la jalan ke tak plan ni. flyers tak buat lagi. ada kawan i cakap, kalau tak nak buat kat rumah, buat je tusyen rumah ke rumah. ok jugak idea tu. tapi tengok la dulu camne. hehe.

korang pulak rasa macam mana? apa yg patut i lakukan? hehe

*tak tahu kenapa terasa gedik dalam entri ni. nak guna 'i' konon. muahaha MySpace




7 pink people talk :):

Mfs said...

luangkan masa yang ada dengan family.. =)

sugar2 kapas strawberry said...

kita cuti sebulan jeeee

Miza Yusof said...

selamat bercuti :)

emieysandra said...

cuti 4bulan tu, baik cr keje dpt jugak duit, huhu..

jeles2, pas exm ni emiey cuti 3minggu je. wuuu~

kinn said...

emieysandra : dalam usaha mencari kerja. :) xpe kejap pun cuti, asal kan cuti. hihi ;))

Pinky Pixie said...

lamenye cuti. hikhik.
kerja.. dapat tmbah duit. pastu sopink. ekeke~

kinn said...

Pinky Pixie : mmg sopink tu penting! heee ;)