05 May 2011

Selamat Hari Lahir Kinn =)

Assalamulaikum..

Alhamdulillah, selesai sudah final exam. takut result pulak. tak tahu la macam mane. moga2 ada rezeki tuk dapat result cemerlang. ekeke. dan Alhamdulillah, hari ini saya sudah mencapai umur 21 tahun. makna nya sudah 21 tahun jugak saya hidup di dunia ni. hee. Alhamdulillah setakat ni dikurniakan tubuh badan yang sihat dan akal yang cerdas. hihik.semoga sempena hari lahir yang ke 21 ni, hidup ini terus bersinar dan bahagia. dan berbanyak terima kasih di ucap kan kepada follower2 yang terus bersama saya. hihi.

ari ni seharian ke Jakel Shah Alam. shopping baju raya. hahah. semangat kau kin. hey of course la, kena beli awal2, nanti nak tempah lagi. kalau tempah lambat2 nanti lambat siap. dah serik dah. huhu. sempat snap satu dua pic. ekekeke ;)




petang tadi sempat jumpe my gang before dorang balik. nasib baik la dorang tak main tepung, waa tak nak, tak nak, dah serik dah main tepung dengan telur. dah pernah kena time diploma dulu. ;(


ni la my gang. kite orang slalu hang out sama2. makan sama2, tengok wayang sama2. sayang lah korang. hihi ;). dari kiri, Bazlin, Kinn, Lan, Adzim. tadi Lan belikan kek secret resipi. hihi. nak jugak bagitahu. hee. thanx a lot Lan! ;))


salam sayang dari saya, 

10 pink people talk :):

noraim said...

kinn. happy birthday. moga kin dalam rahmatNya selalu.

p/s: rindu sy tak? lama sy menyepi. hihi.

Iera Afzu said...

happy birthday, kak Kinn. :)
wah, gempaknya birthday ^_^

syrupmasin said...

happy birthday :)

dayang said...

happy birthday you! ^^ happy always!

Budak Botak said...

hepi birthday... he3, dh bleh ngundi dh @ kawin dh...

Entry terbaru -> USB Flash Yang Bercahaya Bila Mesej Facebook Masuk... (",)

nuR izyan said...

hepy bezday~~May ALLAH bless you :)

najwa's said...

hepi besday kinn :)

aliarosli said...

epy to you

azi nur said...

happy bezday si comel....suke pink kan kan kan..give me5...hehe

kinN~ said...

thanx a lot guys!! ^___^