31 May 2011

Giveaway Belog Nemomimosh

Assalamualaikum

arini nak join GA! sebenarnya dah lama dapat tag tapi baru ingat nak buat. ngeh3. nasib baik sempat, arini dah last day dah. GA ni anjuran cik nemo. sebenarnya dah lama follow cik nemo, cuma disebabkan saya ni bukan lah blogger tegar, so dah lama la tak follow update dari cik nemo. bila cik nemo buat GA ni, teruja pulak nak join. hihi

Giveaway Belog Nemomimosh

klik je kat banner untuk maklumat lanjut. :)

oh maii nak tag sape ni. sape2 yg baca entry ni dan rasa nak join, anda amat lah dialu2 kan. hihi.
hadiah2 yg ditawarkan:

menarik bukan? kalau dapat beg yg no 6 tu memang best ah. dah la kempunan nak beli beg skang ni. ahaxx. so apa tunggu lagi. jom la join sebelum terlambat! ^___^

3 pink people talk :):

cik Nemo said...

Thanks sebab join GA.. good luck yeee... :)

kinn said...

cik Nemo : hihi. welcome girl! =)

Budak Botak said...

Wahhhh byknya hadiah...

Entry terbaru -> Pertandingan Fesyen Tikus Di New York... (",)