24 July 2011

buah hati ku - anak saudara

Assalamualaikum!

holla. walawey. seminggu kot tak update blog. biasa lah, bila dah menjadi baby sitter ni agak busy jadi nya. takpe yg penting berbayar. hoho. yes it means that i work with my sister. sekarang ni saya dah ada 3 orang anak buah. kesemuanya adalah anak kak long. sekarang ni kak long saya sedang berpantang selepas kelahiran anak ketiga yg baru berusia 17 hari. selamat dilahirkan pada pagi Jumaat 8/7/2011.  nak kenal anak buah saya? semuanya lelaki taw. dah cukup 3 orang lelaki, nanti boleh la buat team sepak takraw. ngeh3. mengarut betul cik kin ni. fyi, my nephew panggil i cik kin. heeee

wan adam rizqie
2007

wan ammar rizqie
2009

wan ar razeen rizqie
2011

versatile tu nama. semua nya ada rizqie kat blakang. tak tahu bila lak nak dapat niece pulak. ekceli tak sabar nak shopim baju girl. semua nya cute2. ohh!


4 pink people talk :):

Hanim Mahali said...

tak sabar nak shoping baju baju girl? dapatkan anak sendiri la... lagi asyik... Hee

kinn said...

@Hanim Mahali : memang nak tapi kena kawin duluu. hik2

Amirah Adnan said...

comel.. pandai kak long.. jarak 2 years each son..:)

kinn said...

@Amirah Adnan : taw xpo. haha ;)