14 July 2011

keywords - Lisa Surihani dan Nabil

Assalamualaikum. 

holla. arini nak cakap pasal keywords setelah godek-godek keywords kat nuffnang tadi. akhir-akhir ni blog ni di view sebab penangan post Lisa Surihani singgah blog! dan The Lazy Song versi Nabil. mungkin ramai yg kecewa pasal post Lisa Surihani tu. ye lah, dorang cari blog Lisa Surihani tapi blog ni pulak yg muncul. hihik. tapi kalau yg Nabil tu betul lah sebab rata-rata cari lirik lagu yg Nabil nyanyi masa final ML dulu.


last month
keywords kanta lekap ada jugak sebab pernah buat post kanta lekap boleh rosakkan mata.


last week
'dulu aku seorang jutawan aku ada banyak kawan nabil mp3' tu yg tak tahan tu. maybe tak ingat kot tajuk lagu Nabil nyanyi ni. hihi, reben kartun tu lak sebab pernah post dapat hadiah reben dari blog aksesori perempuan. post boleh baca kat sini.


this week
pernah post pasal lirik lagu tema nora elena. dan yg hias blog menarik tu boleh tengok kat sini.


today

title post kita sangat lah memainkan peranan. kita perlulah guna title yg ringkas dan mudah difahami. bila title sama dengan keywords, makna nya akan ramai la singgah blog kita. hehe *betul tak? hihi* 

bila baca pasal keyword ni nak tergelak pun ada. hahakk ;)



2 pink people talk :):

mizzkechique said...

blog ni slh satu sumber info gak.. :)

kinn said...

@mizzkechique : tang mana info tuh? hehekk ;p