11 January 2011

header baru lagi dan lagi dan lagi

Assalamulaikum =)


korang perasan tak? tukar header baru lagi kan. hoho. dah 5 kali tukar header. semangat betul kan. ye la kalau asyik sama takut ada yg bosan lak. dengan background putih, so sesuai la apa jenis header pun. pink itu mesti dikekalkan ok. ;p

yg ni header pertama guna masa awal2 ber-blogging dulu. buat sendiri tu. cantik ke? biase je kan? huhu. yg ni palig lama bertahan. ada la lebih kurang 4 bulan. pastu dah bosan buat yang lain pulak.




yg ni yg ke-2. simple mimple je. tak cantik pun. kejap je bertahan yg ni. tak sampai pun seminggu. pastu tukar pulak.


yg ni yg ke-3. not bad la. sebab tak nak letak gambar yg besar2. PRETTYandPINK tu perlu sebab macam dah trademark. ekekeke. puas hati guna yg ni sebab pink putih, sangat2 sesuai dengan blog. then ada bestie kin buat kan header untuk kin. so tukar pulak. yg ni maybe seminggu lebih je kot bertahan..




yg ni yg ke-4. bestie kin yg buat kan. thanx a lot. pandai betul dia design2 ni. kin memang tak reti. ye la edit guna photoscape je pun. apa sangat la boleh di edit. then dia ada design kan yg baru pulak. yg ni ada la dalam sebulan lebih bertahan..



yg ni yg latest punya. sangat3 chantek kan? kin suka sangat2. rama2 yg warna pink. cute. pink site tu colourful. menarik. budak perempuan yg macam malu2. sama macam kin. muahaha. pandai kan bestie kin ni design kalau nak dibandingkan dengan yg kin design. terima kasih banyak2 awak! (^___^)
saya suka!

6 pink people talk :):

Myra Arshad (: said...

waah. betul2 peminat pink ye. watever it is, myra suka yg ada bunga2 tu. hehehe.

p/s : yg ni pun okay. simple. :)

kinN~ said...

Myra Arshad (: : yup totally in love with pink! thanx myra! =)

Pinky Pixie said...

semuanya pink. ahakss. jeles2.

kinN~ said...

Pinky Pixie : hehe..yt pun semua pink. ;)

Nursyahida Daud said...

cute header and nice...btw, salam perkenalan...
follow my bl0g, i will follow ur bl0g back..=)

http://nursyahida-thisisme.blogspot.com

kinN~ said...

Nursyahida Daud : thanx dear..salam perkenalan juga! :)