07 January 2011

keputusan muet

Assalamulaikum! :)

first of all, mintak maaf banyak2 sebab dah lame xupdate. walaupun tak busy tapi tak tahu kenapa takde mood nak ber-blogging. sape2 yang sudi singgah blog kin ni, terima kasih di ucapkan. kin dah pun follow balik mane2 kawan2 yang follow lately. disebab kan hari ni terlalu la bosan sebab dah takde class, rajin la siket bukak blog.heeee

ok back to main topic.hehe. seperti mana yang korang dah tahu, result muet yang akhir tahun 2010 dah pun kuar. maksud nye kin dah tahu la result kin.hoho. nak tahu tak kin dapat berapa? jom tgk kat bawah ni..

[ klik untuk lihat lebih besar ]

ok la tu kan dapat band 3. average la tu. kin ni tak pandai sangat english2 ni.heee. target memang la nak band 4, tapi dah tak dapat nak buat camne kan. kita kena la bersyukur dengan apa yang kita dapat. kan? kan? kan?

saya yang gembira! MySpace

7 pink people talk :):

nulhazwany abdul malik said...

kan..
memang kene bersyukur..
gembira jugak.. haha tetiba nyibuk kat sini

ANATI SOKI said...

wah!! band 3!! tahniah dear!! anat tak amek pun muet lg.. T__T yg bestnye ipg kitorang.. nk lulus muet.. kena bannd1 keatas.. so,takde la pressure sgt kan.. heheheh

arep_lockermonth said...

pinky pinky!hehe:P
arep byk bc entry psal muet sekarang nih papepon tahniah untuk kamo kinn!

kalau kinn free singgah la blog arep..arep dah follow kinn punyer blog!

http://myamigosspace.blogspot.com/

kinN~ said...

nulhazwany abdul malik : betul3.. xpe, singgah lagi yee. hee :)

ANATI SOKI :thanx anat! ok la tu kalau band1 ke atas. senang nak grad.hee :)

arep_lockermonth : thanx2. nanti kin follow yee! :)

ANATI SOKI said...

sbb kitorang major BM.. so, diorang letak band1 je dah lulus. nasib baik g tau

dyg said...

sama la kita...
band 3
tp kena ambik lg plak tahun ni..adoi....

kinN~ said...

ANATI SOKI : oohh macam tu. faham2. hee :)

dyg : oh nape nak ambik lagi? awk tesl ke? hee ;)