10 February 2011

beli di pink heart craft.cantik kan? =)

Assalamualaikum..

mase cuti sem hari tu ada order 1 casing fon dan 1 key chain kat PINK HEART CRAFT, then minggu sebelum cuti hari tu sampai la barang yang di tempah tu kat kolej. bila dah dapat memang sangat teruja. thanx to yatie. she's so creative. memang cantik sangat. jahitan dia pun kemas. well done girl! hehe.

ni sampul. teruja sangat lepas ambil kat pejabat kolej. sambil pergi beli makanan lunch, bukak benda ni. pastu nampak lak benda kat bawah ni.

*pandangan depan*
daku menjerit, cantik giler! =)

*pandangan belakang*

pastu terus guna. tunjuk kat kawan2. semua puji cakap cantik.comel.kreatif. =)




*key chain sangkut kat fon*

*key chain sangkut kat pencil box*

saya yang teruja gembira!

8 pink people talk :):

Pinky Pixie said...

tq so much, dear. =.^
harap berpuas hati ya..

kinN~ said...

Pinky Pixie : sangat2 berpuas hati. rasa sayang lak nak gune. hehe :)

susu said...

wah comey seyh

susu said...

wah comey seyh

kinN~ said...

susu : yup. nanti order la ye.hehe :)

aLieF si Muncung ManiS said...

comel nye....bagi alief satu..hehe..gurau je..


awk,kalau awk sudi,awk jenguk la blog alief..kalau awk rasa blog alief best,awk follow la blog alief..tapi kalau awk rasa blog alief tak best,jgnpaksa diri nak follow taw..alief nak awk follw kalau awk rasa blog alief best je.thanx awk..selamat berkawan awk..keep in touch..link saya-->

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

Amma Lea said...

comeyyyyyyyy. . .

kinN~ said...

aLieF si Muncung ManiS : sesuai ke lelaki gune? hik3 ;p

Amma Lea : yup. comey sangat3! ;)