17 February 2011

dapat hadiah dari d'reben puteh

Assalamualaikum semua..

hari ni saya gembira sangat2 sebab dapat hadiah dari D' REBEN PUTEH.. empunya blog ni ialah ANA.. saya dapat hadiah sebab jadi 1st follower blog kraf dia. dia sangat kreatif sebab dah hasil kan bermacam2 jenis key chain, brooch dan banyak lagi lah. apa kata korang semua jenguk blog dia? kalau berminat boleh la order. hehe. jom tengok apa yang saya dapat.. :)


bile tengok ni hadiah nye, memang terkejut. tak sangka ana nak bagi sebanyak ni. ingat kan nak bagi siket je. hehe. thanx a lot ana. saya memang sangat2 terharu dan gembira.. :)



yg ni ialah brooch. ana bagi reben dan bunga tu warna pink. taw2 je saya suka pink. hehe ;) 



yg ni lak shawl clips. cute kan? kartun dan reben tu pun pink juga. suka lah! ;)




chantek2 kan semua nya? (^___^)



petang tadi keluar, terus pakai. chantek lah! ;)


to ANA, saya ucap kan berbanyak2 terima kasih sebab sudi bagi hadia sebanyak ni. i really appreciate it. than a lot! (^__^)


5 pink people talk :):

noraim said...

haihh, comel sgt clips tuh. nk satu blh? hihi.

moChaCCino (AnA) said...

thx dear.. =)
hope u like it

kinN~ said...

noraim : boleh2 tp kena beli la.hik3 ;p

moChaCCino (AnA) : suka sangat3! =)

aLieF si Muncung ManiS said...

comel nye..warna pink lagi tu...ada tak reben untuk lelaki..huhuhu..

kinN~ said...

aLieF si Muncung ManiS : erk. lelaki ada ke yg pakai reben? hik3 ;p