01 February 2011

cuti yang tak macam cuti

Assalamualaikum..

walawey, dah berkurun lame nye tak update entry baru. biase la, bile dah kat umah ni, rase macam malas pulak nak online. hehe 

as u all know, skarang kan cuti mid sem - seminggu. tapi pejam celik pejam celik dah tinggal brape hari lagi dah cuti ni. kin dah la balik lambat sebab ada sukan fakulti. walaupun tak main ape2, tapi dapat jumpe si buah hati yang datang jauh dari kelantan. ahax. maaf la ye tergerdix sekejap. lalala~

tapi kan. lepas cuti ni ada 3 tests menanti. oh mai god. lecturer ni saje je tak nak bagi kite cuti kan. bukan main semangat lagi angkut buku bawak balik umah. dengan harapan nak study kat umah la kan. tapi bukak nye tak lagi. muahaha. bile la kerajinan tu nak datang. kikiki. rase macam nak je study tu, tapi bile dah kat umah ni. macam2 kerja kena buat. tu yang tertangguh niat nak study. hehe 

jom pergi study kat library nak? hoho MySpace

saya yang berangan nak study,

3 pink people talk :):

Rose Aida said...

aduyaii...same goes to me.
hehe...good luck fr comin test ni kin ^_^

oNy NaKaShiMa said...

taw xpe..mula2 smgt je bwa blik bku..tp bla kt umah pe pn xjd..hehehe..
anyway..best blog kin..
klu rjin2 singgah la blog wani k..
:)

kinN~ said...

Rose Aida : gud luck untuk kamu juga kawan! ;)

oNy NaKaShiMa : best ke?hehe. nway, thanx. nanti kin jenguk blog wani k? ;)