18 February 2011

blog saya simple atau tak menarik?

Assalamulaikum semua..

soalan panas tu...
ni betul2 nak tanya.
apa pendapat korang tentang blog saya?
menarik ke? simple ke?
ye la dengan background putih je.
mesti sakit mata korang kan.
sory la ye. xnak hias blog sangat2 sebab nanti lama nak loading.
tup2 takde orang datang sebab loading lame sangat.
lagipun tak pandai nak hias2 blog ni.
kadang2 jeles jugak tengok blog orang lain meriah.
tapi bile fikir loading lambat nak mam, biaw je la.
asal kan ada orang sudi singgah.
erk. ada ke? hahah.
kepada follower2 sekalian,
berbanyak jutaan terima kasih diucap kan
kerana sudi follow blog yang simple ini.
kadang2 dengan entry yang entah pape. haha.
dah cuba nak versatile kan penulisan tu, tapi tak reti lah.
saya tak kejar follower. tak kesah ramai ke tak.
asal kan sudi singgah dan ikhlas.
lagi pun saya ni jarang2 je bw. biasa la dah mid sem.
busy nak mam rase nye.
saya tak kisah kalau korang cakap blog saya tak menarik.
saya terima seadanya. cewah.
oh ya 1 lagi. maaf kalau korang tak suka signature kat bawah.
saya memang perasan comel. full stop.
kalau korang nak bagi cadangan, dipersilakan.
segala pandangan atau komen amat lah dihargai.ahax.


5 pink people talk :):

Nurfazilah Cipa said...

ok je..sbb klu byk sgt widget pon org xmo msok..:) ni pndgn je k??cipa dtg bwk award~amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

kinN~ said...

Nurfazilah Cipa : hehe. thanx dear..nanti kin amek ye. ;)

Pinky Pixie said...

ok la ni dear. putih suci lebih baik dr wrna2 gelap. hehe. biar simple, org lagi suke masuk =)

aLieF si Muncung ManiS said...

blog kinn okay la...ringan dan simple..tak payah la letak widget2 dan beratkan blog kinn k..tak ape,,maybe idea utk memvariasikan penulisan tu tak dtg lagi..jgn risau..nanti datang la tu..okay..yang penting kinn happy berblog..peace...ENTRY BARU ALIEF..korang sanggup tak buat benda ni??kalau sanggup,,sila la baca..kalau tak sanggup,,hurmm..kena baca gak..peace..""

kinN~ said...

Pinky Pixie : betul tu. setuju. hee ;)

aLieF si Muncung ManiS : memang happy. hehe ;)