02 June 2011

1st Giveaway from Mizayusof.com

Assalamualaikum

olla. okay update bulan Jun dimulakan dengan GA. di masa kelapangan yg ada ni ada baik lah join GA kan. stakat ni tak bertuah walau dah join banyak GA. tapi kali ni diharap ada la tuah tu. hihi. GA kali ni adalah dari Miza Yusof. blog yg sangat cantik dan kemas. dah lama dah follow blog dia. hehe. (perlu ke mention?. ngeh3)


1st Giveaway from Mizayusof.com




untuk maklumat lanjut, klik je kat banner. :)

sekarang nak paksa depe ni join.  *surina* *whoda* *lala*

korang2 yg rasa nak join tu, sila la join. anda amatlah dialu2 kan. hihi ^__^




3 pink people talk :):

cik siti said...

klik2!!! hehehehe....

Whoda said...

thanx for the tag dear =)

kinn said...

cik siti : join taw! :)

Whoda : welcome! jgn lupa join. :)