21 August 2011

Ainan Tasneem balas komen!

Assalamualaikum :)

holla. korang ingat tak saya pernah post pasal Ainan Tasneem? kalau tak ingat, boleh tengok kat sini. hehe. lepas saya post tu, saya letak la link tu kat wall dia punya facebook fan page. and u know what? dia balas komen saya! haha. tu pun nak kecoh kan. biaww leerr. bila tengok dia balas tu, memang sangat gembira. even though she is not an artist, at least dia ingat kat peminat dia. makna nya dia tengok setiap satu komen kat wall dia. 


agak lambat update. muehehe ;p

i totally cant forget this. ngeh ngeh.


12 pink people talk :):

Wani said...

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~

ct kamila said...

wahhh...suara dia best gila..


jeles yuu! hehe

abglan said...

Yey! tahniah

kinn said...

@Wani: terkezut kah? lala ;p

kinn said...

@ct kamila: taw xpe kan! ;)

kinn said...

@abglan: makaseh :)

luqman zakaria said...

baru baru nih awan arep baru je cakap pasal dia ainan tasneem nih!!arep pon ade la jugak carik kat youtube tp tak jumpe..salah taip name upernya..tq jugak untuk info nih k..best jugak suara dia!

kinn said...

@luqman zakaria: welcome2. yup sangat best! :)

tomatokering :) said...

wahhhhh untung lah ^^

.izzati liyana. said...

seronoklah kan. hehe. baguslah mcm tu. tak sombong.

kinn said...

@tomatokering :): yup, sangat untung! ;)

kinn said...

@.izzati liyana.: betul tu. kalau tak sombong, lagi ramai peminat. ;)