27 August 2011

demam raya

Assalamualaikum :)

holla. okay demam raya yg dimaksudkan bukan lah demam raya yg semangat giler-giler nak sambut raya tu. kalau demam yg tu, memang tak demam raya langsung sebab takde perasaan langsung nak raya. tak tahu lah kenape. padahal baju raya dah siap *first time siap awal. ngee*, kasut raya dah beli, shawl raya dah beli. see, cukup lengkap kan. muahaha. tapi still takde mood nak beraya. boleh pulak kan. =,="

demam raya maksud saya ialah badan saya ni demam di ambang raya. betul tak ayat ni? kome paham tak? heee. semalam seharian ouhh tido. memang panas giler badan. lupa pulak nak cek suhu badan. pagi ni dah ok siket. 33.4 celcius je suhu. bile dah demam,  tido jela kerja nye kan. muehehe. nak buat biskut raya pun tergendala.

bekalan sebelum tido.
air untuk basah kan tekak.
tisu untuk lap hingus meleleh. muehehehe
adik saya duk syok tengok power rangers

malas nak taip panjang-panjang. hehe. moga saya cepat sembuh =)

SALAM AIDILFITRI SEMUA ^_^

12 pink people talk :):

~Budak Merah~ said...

alalaa...ciannye die... moga cepat sembuh yer. Kang x best pulak raye thn ni. tmbh2, kalau kene ganti puasa byk2 sebab, demam..xlarat nak puasa.

kinn said...

@~Budak Merah~: nasib baik kin demam time uzur. ganti yg tu jelah. hihik :p

Amirah Adnan said...

xpe..kakak ado suh rawat..hihi

bese lah tuh kinn, tugas HO.. nanti mirah keje pon belum tentu dpt cuti raye.. tahun ni last dapat raye sakan.. tahun depan belum tentu lagi.. kejeeeeee

Wani said...

semoga cepat sembuh.
kakak saya pun demam jugak :(

kinn said...

@Amirah Adnan : kalu gitu gak, raya sumgoh la kali ni dess. heeee ;)

kinn said...

@Wani: dah jadik musim demam daaa. moga dia cepat sembuh jugak. :)

MataHati @ MH said...

selamat menyambut hari raya aidilfitri 1432H

CIK TOM said...

ciktom pun demam, btk n selsema...suara pun dah xde..huk3

Selamat Hari Raya Aidilfiti..Maaf Zahir Batin!

kinn said...

@MataHati @ MH : salam aidilfitri jugak! ;)

kinn said...

@CIK TOM : moga cik tom cepat sembuh. salam aidilfitri. :)

Pinky Pixie said...

jage diri. slmat hari raya. nk duet raye. =P

kinn said...

@Pinky Pixie : nak duet raya meh datang umah. hihi ;)