14 August 2011

vintage necklace

Assalamualaikum :)

holla. for girls out there, u all suka ber-fashion? suka pakai aksesori? dats good. so, saya nak tunjuk vintage necklace yg sangat chantek. sangat sesuai untuk u alls girls! boleh di pakai ketika hang out, ke kuliah, dan untuk raya jugak! jom cek dis out. =)

Price : RM 16 ( excluded postage )

Price : RM 16 ( excluded postage )

Price : RM 16 ( excluded postage )

Price : RM 16 ( excluded postage )

Price : RM 15 ( excluded postage )

Price : RM 15 ( excluded postage ) 

Price : RM 16 ( excluded postage )

Price : RM 16 ( excluded postage )

Price : RM 15 ( excluded postage )

amacam? chantek kan? kalau lelaki-lelaki nak beli untuk adik, kakak, buah hati pun boleh juga! harga nya sangat berbaloi dengan design dan berat. nak tengok lebih jelas? jom tengok kat sini --> Vintage Necklace


8 pink people talk :):

CIK TOM said...

cantik2nya rantai...suka tgk...

kinn said...

@CIK TOM : cantik kan, beli la 1. hehe ;)

syrupmasin said...

ohh perempuan punye :D

kinn said...

@syrupmasin : yup. boleh beli untuk adik, kakak juga! :)

MataHati @ MH said...

uikss...comel ah. kalau bagi kat girlprens cantek nih..huhu

kinn said...

@MataHati @ MH : hoho. sila kan lah! :)

eva said...

yang burung hantu dah jadi fesyen masa kini.. comel jer kan

kinn said...

@eva : yup, fesyen sekarang, jom beli! hihi ;)