22 August 2011

kesan cuti sem 4 bulan

Assalamualaikum :)

holla. jumpa lagi kita ye. hehe. okay kali ni saya nak cerita pasal kesan cuti sem 4 bulan. disebabkan cuti sem yg terlalu panjang, banyak kesan yg telah timbul. walau bagaimanapun, pejam celik pejam celik, dah nak abis pun cuti. tak sampai sebulan pun lagi. rasa kejap pulak masa berlalu. jom tengok kat bawah. :)

  • berat badan naik! yeaayyy suka! sebab dari diploma lagi berat asyik mantain 43 kg. ^_^
  • tulisan jadi hodoh. haa ni lah akibat nya bila dah lama tak menulis. tulisan dah jadi macam budak tadika. =_=
  • lupa kat kawan-kawan sekelas. memang tak mesej dorang sangat cuti ni. =_=
  • dapat puasa kat rumah ramai-ramai. raya apatah lagi. tapi tak dapat rasa feeling balik kampung. ahh tak kesah lahh. ^_^
  • dapat upah sebab jaga anak buah ^_^
  • dapat buat biskut raya sendiri. sedap! hihi ^_^

ni kesan pada saya lahh. korang pulak camne yehh? ;D



12 pink people talk :):

oNy NaKaShiMa said...

sama la kita kinn..hehe

kinn said...

@oNy NaKaShiMa: heee. ooyyeeaahh. :)

Syara Mohammad said...

hai kinn...

yes... fia/acca.
tapi dear, farahanis?
junior part berapa tu yer?

plus, i tak duduk melati.
dah duduk luar skrg ni. =D

btw, thanx 4 dropping by.

Schafiq Hasyriq said...

kesannya, xcited nk msuk kls blk! back to skool...weee~ =p

CIK TOM said...

wah plg best dpt puasa kt umah la kan..hee

kinn said...

@Schafiq Hasyriq: ahaha.tak xcited mane pun. kikiki ;)

kinn said...

@CIK TOM: yup. sebab dapat makan best2. hihik ;)

hamzah ian said...

aku berat tak turun2.. huhu

kinn said...

@hamzah ian: ok la tu maintain. :)

kinn said...

@Syara Mohammad; hai. tak tahu lah dia part brape. hee. best ke duk luar? ngeee ;)

merah said...

berat saye tetap x naik.. turun ag ade ar!
dah ar underweight!!! huhuhu!!!
cedih betol!
b4 cuti pjg tu, ramai kengkawan pesan,,,,"cuti ni, ko mkn byk2 k..."

kinn said...

@merah: ye? takpe2. minum weight gain lah macam tu. ;p