29 November 2010

best blog ;)

assalamualaikum!

tadi saya jalan-jalan kat blog cik nurse, amirah madihah.kalau korang nak tahu, dia ni kawan satu sekolah ngan saya dulu.sweet kan dia ;D. MySpace..dia cakap dia tag kat semua orang yang bace entry dia tu.wah lagi saya di tag!ahaha..tag tu adalah award.nama award tu:: BEST BLOG :: jap-jap best ke blog saya?eh mesti la best kan.hoho.*ok kepoyoan melanda jap.*ni ha award tu.chantek bangaat.i liiikkkee! Makaceh cayam ku!MySpace

cute nye si mickey mouse ni! :))

ok sekarang saya nak tag kepada korang yang minat mickey mouse!nah amek award nih! ;D

saya punya best blog! ;p,

2 pink people talk :):

Mata Hati said...

best...warna pink tu sesuai utk blogger pompuan :)

kinN~ said...

tq2..aah.setuju sama kamu.hehe :D