21 November 2010

GOOD LUCK

salam..
aritu.malam lepas abes final exam yang last paper.
ada tengok citer JEPUN kt bilik member.
(tengok kat laptop dia sebab my lappy problem.huhu)
tajuk citer tu GOOD LUCK.
serius best giler citer tu.tp citer tu tahun 2003 ag.
ala xkesah la.janji best.
saya sanggup dowh abes kan 10 episod malam tu jugak.
tido kul 5pg kowt!ahaha
citer tu pasal pilot..ohh memang giler3 best!MySpace
n tibe2 saya jadi minat kt si hero tu.hensem.ehee
citer ni bagus.sume nye pasal kerjaya as pilot.
sume pasal flight kite dapat tau.
memang betul bagus citer ni.
banyak info yg kite dapat.
rase semangat nak jadi pilot lak.keh3
xde sangat la yg cintan-cintun tu.
part yg sedih tu tetap ada.meleleh air mata daku!
saya bile dah tengok citer sedih camtu la.
xleh nak kawal perasaan!ahaha
lau kamu orang nak tau lebih lanjut,tengok la sendiri yek!ehehe

Good Luck
ni la citer tu.nampak tak kapal terbang tu.hee
Kimura Takuya
ni lak si hero.i like!ehehe -TAKUYA KIMURA-
nama dia pun senang je nak sebut.lagi ka suke!hohoho
lau boleh nak tengok ag! tp kena tunggu my lappy smbuh la dulu..uhuks~

yang teruja,

4 pink people talk :):

Pinky Pixie said...

uikss, kacaknye. tergoda i. hehe

kinn_comey said...

taw xpe..i pun tergoda..ahax~

ct kamila said...

kite sama laa..

kalo dah tgok cite 2, nk habiskan jugak even tido lmbat pon xpe..

kihkihkih.

kinN~ said...

haa taw xpe kan..eheee ;p