06 June 2011

Lisa Surihani singgah blog!

Assalamualaikum.

*gambar dari cik google*


gempar gempar. korang tentu tak tak caya kan kalau sy cakap Lisa Surihani singgah blog ciput ni. Lisa Surihani bukan ke artis tu ke? nape dia nak singgah blog yg camni? LOL AAK. tapi betul. tak tipu. ni bukti nya.


first2 sy tengok2, berdebar2 jugak. betul ke ni? Lisa Surihani artis tu ke? disebabkan tak sabar, terus sy klik kat nama Lisa Surihani tu. jeng jeng jeng. daku tertipu! ingat kan betul2 Lisa Surihani. tapi orang lain. tapi takpe. disebabkan blog dia sangat lah cantik, terus tak jadi marah. ekekeke ;p

jom kita terjah blog "Lisa Surihani" tu. ^___^



16 pink people talk :):

Budak Botak said...

He3, kembar kot...

Entry terbaru -> Gambar2 Menarik Menggunakan Sudut Dan Masa... (",)

Ratu Lissa said...

hehe.. first time orang buat entry mcm nie. mula-mula saya baca, dpt agak, mesti saya. sekali klik, haha.. memang saya. alamak :D malu saya :)

Ratu Lissa said...

saya folo awak

NURUL AINI NORAZMAN said...

lepas ni aini nak letak nama SALENA GOMEZ plak kat shout box,.hahaha

Ratu Lissa said...

alahai.. selena gomez pulak :) saya nak tuka. jennifer lopez. biar hot siket :p

abglan said...

He he he... lisa surihani jalang² cari makang...

hasrul hassan said...

Salam... uiksss ... :)

Hanim Mahali said...

muhehe... ingatkan betol... baru nak excited.

kinn said...

@abglan : haha, cari makan kat ganung. keh2

kinn said...

@hasrul hassan : wslm. uikssss ;)

kinn said...

@Hanim Mahali ; taw xpe kan! hihi

putry nikitasya said...

hai tuan punya blog singah jap nk knlan hehe folow me k if sudi tq:)

kinn said...

@putry nikitasya: selamat berkenalan. ;)

Rhockers Girl said...

bestnyee bile ade artis singgah blog ^^

xluv xtream said...

macam bodoh je!!! :d

kinn said...

@xluv xtream: thanks!