28 June 2011

Contez “Saya kenal sangat si Hakim tu”

Assalamualaikum :)

holla. kali ni rasa nak join contest lak. dah lama tak buat aktiviti ni. apa salah nya mencuba nasib pulak. cis skema giler ayat. ;p

amaran : entry ini panjang. sila bersabar. ;)





Dengan menggunakan tajuk post “Contez “Saya kenal sangat si Hakim tu””Cuba terangkan/explain/gambarkan/rajahkan siapa sebenarnya Hakim.Which mean,rupa dia ke,sifat2 dia ke,perangai dia ke,ntah2 dia Superhero ke.Ntah2,si Hakim ni orang tua ke.Gambaran,tak semestinya LOGIK,Mengikut kreativiti memasing.Lagi tak mampu capai dek akhlak akal,lagi best.

sebenarnya saya baru kenal Hakim ni. bukak2 blog tadi tengok dia jemput saya tuk join contest ni. bagus bro. promote contest. macam ni baru la orang ikhlas nak join. hihi ;)




suka la header kau bro. tulisan tu chantek. kih2. ;)
header yg dulu chantek gak. tgk kat sini.

nama gelaran beliau ialah HAKIM IS MIKAH. bro, apa maksud tu? tak paham la bro. hihi. yg ni copy dari dia punya blog.
Hakim nie hensem giler...sangat perasan...suka mencaPub tahap gaban Ultraman...Ade awek Cun yang cute mute...suka dia.. :) saya harap saya dapat ramai follower yang best2 supaya saya boleh dapat ramai kawan2 baru...

sebenarnya, Hakim ni hensem giler. hehek. ok ni tak tipu. tengok la style rambut dia, stylo beb. macam orang korea pun ada gak. ahakss. sila jangan perasan ya Hakim ;p. dengan putih melepak nya kulit dia, rambut depan panjang tutup mata, serius macam artis korea pulak saya tengok. hensem bro hensem. ;) tak boleh nak puji lebih2 sebab tak tengok lagi rupa sebenar si Hakim ni. kang tak pasal jadi indah khabar dari rupa. hehekk. ;p perangai si Hakim ni pulak gila2 la kot. tengok la entry2 dia, mesti ada bab yg gelak2. dan dia jugak seorang romantis. ye ke? hihi. mesti la, kalau tak, takkan ada LOVE STORY lak kat blog dia. keh2. ;)
dia seorang yg rajin berblogging. hey mesti la kan dah seribu lebih follower tu. bukan nya macam aku. =,= .

dah puas dah mencarut. skarang nak tag - wafaa & nash =)

saya kena menang sebab saya sesuai tuk awak. saya boleh menari tiang. muahahaha. ok sila jangan percaya.

ni pulak hadiah2 yg kata nya berjumlah RM150 tu. ^_^

Hadiah tempat Pertamax:Topup atau Wang Tunai bernilai RM40 @
All u can eat at PIZZA HUT @
Cenderamata bernilai RM60(Tudung,batu tudung dari vietnam) &
Post dan blog akan dipromoted secara habis-habisan

Hadiah tempat Keduax:Topup atau Wang Tunai bernilai RM30 @
All u can eat at PIZZA HUT @
Cenderamata bernilai RM50(Tudung,batu tudung dari vietnam) &
Post dan blog akan dipromoted secara sederhana-sederhanaan

Hadiah tempat Ketigax:Topup atau Wang Tunai bernilai RM20 @
All u can eat at PIZZA HUT @
Cenderamata bernilai RM40(Tudung,batu tudung dari vietnam) &
Post dan blog akan dipromoted secara kecil-kecilan

Manusia Bertuah (Untuk Tiga Peserta): Topup atau Wang Tunai bernilai RM10
Untuk 25 Penyertaan yang pertama:Anda berpeluang mendapat hadiah saguhati.

this is best bro. this is best. ;D

tarikh tutup 23 JULAI 2011.

4 pink people talk :):

kaizen said...

apsal puji lelebey nnt si hakim tuh pasan glerr kott... wahahaha

this is not best bro....

Hans said...

good luck untuk kamu
saya susah nak puji orang xo xleh join
ekekekke

Kisah Joyah Dan Bedah

kinn said...

Hans : thanx2. puji diri dendiri la. kikiki

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers