17 June 2011

result exam dah keluar la!

Assalamualaikum! :)

hari ni, 17/6 officially result exam uitm dah keluar. oh mai mai mai. sebelum cek tu, bukan main berdebor-debor. takut nih nak cek. tapi bile dah tahu, lega. kerisauan pun hilang. Alhamdulillah sangat-sangat bersyukur atas kejayaan yg diberi oleh Allah s.w.t. masih lagi dapat merasa nikmat d.l. terima kasih Ya Allah. bercakap pasal result ni, sebenarnya result saya jatuh gedebuk gedebak gedebuk. macam turun lif dari tingkat 13 ke ground floor tanpa henti. laju gitu. tapi masih diberi peluang untuk merasai d.l. tapi tak tahu la ada peluang tak nak dapat anugerah math. 

nampak gaya nya sem depan kena berusaha lebih lagi la. nak maintain kan cgpa. kalau boleh nak grad nanti first class. hihi. InsyaAllah kalau diberi peluang oleh-Nya. uitm skarang kalau bagi result dia bagi emel terus. senang haa. tak payah nak bersesak-sesak kat student portal tu. tadi cek result dalam pukul 11 pagi. dah tengok result tu, Alhamdulillah bersyukur kepada-Nya.

kawan-kawan yg berjaya tu tahniah diucapkan. sama-sama kita usaha lagi sem depan ye! :)

syukran Ya Allah! ^__^



12 pink people talk :):

Amirah Adnan said...

Alhamdulillah..tahniahhhhh kinn

kinn said...

Amirah Adnan : thanx dear! ;)

syrupmasin said...

tahniahh :)

kinn said...

syrupmasin : thanx dude! :D

waeda alias said...

congrat. Uitm dihati ku. hehehe

Budak Botak said...

Semoga dapat grad 1st class...

Entry terbaru -> Video Maharaja Lawak Astro Minggu 12 - Koleksi Penuh... (",)

Ratu Lissa said...

tahniah :)

Anonymous said...

awk..nk tye..majlis dekan nt,bdk dekan je yg dtg ea?
klo kwn (bdk lua uitm) nk dtg tgok kte,leh x?

Hans said...

tahniah atas result yang bagus
:-)

Maharaja Lawak Minggu 12

MataHati @ MH said...

tahniah..
teruskan berusaha...

kinn said...

waeda alias : hihi. uitm dihatiku. ;p

Budak Botak : insyaAllah. thanx! :)

Ratu Lissa : thanx dear! :)

Hans & MataHati @ MH : terima kasih! :)

kinn said...

@Anonymous : slalunye budak yg dapat anugerah je. :)