16 June 2011

Happy Anniversary Blog!

Assalamualaikum. :)

semalam, 15/6 merupakan anniversary blog ni. dah setahun rupa nya saya ber-blogging ni. kejap betul rasa nya masa berlalu. teringat pulak first entry yg entah pape tu. kiki. jangan memandai nak cari ye! hahax. sempena annivesary ni, maka follower saya pun dah cukup 200. bukan main payah ni kumpul 200. yelar, i kan bukan blogger tegar dan femes. agagaga. jom kite kenal follower ke 200 tu. :)




nama beliau Aifa Afiqah Sulaiman. boleh klik header aifa untuk terus ke blog beliau. aifa ni pelajar sains kesihatan. dan yg penting dia pun suka pink jugak! hihi. sory la yunk takde hadiah la untuk u. hehek. yg lucu nye, boleh pulak kan dia tersilap followers ke 2000. ahahxx. mula2 tu dia tak perasan kot terlebih kosong. hihik. kalau betul la followers dah 2000 teruja betul i. nak 2000 konon, nak bukak blog hari2 pun malas. muehehehe

kepada kawan2 yg sudi singgah blog yg xseberapa ni, terima kasih bebanyak diucapkan. sayang korang ketat2. ekekeke


8 pink people talk :):

fyna said...

congrats dear...
:)




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com

nazirulhazwan~ said...

da 200 follower yer??:) tahniah tau, teruskan cari idea best2 untuk buat entry2 best k.hehe istiqomah tu penting.ngeee

Hanim Mahali said...

tahniah! Happy Anniversary untuk blog kamu... ^_^
Teruskan blogging.... Ganbate!!!

Hans said...

wah
dah setahun rupanya
tahniah
teruskan berblog :-)

Review Filem Green Lantern Disini

Aifa Afiqah Sulaiman said...

wahhh saye tetibe terharu la dear~~ aishh yang pasal 2000 tu silap...ingat nak letak 200 000..haha gurau jep!!

selamat berblogging ye!!! anyonyo~ sweetnye~~ heheh!

syafiqakarim said...

tahniah tahniah.
hee.
belanja la beb ;p

Amiey White said...

wah ! dah tua >.<

aLieF si Muncung ManiS said...

selamat hari jadi kepada blog awk..semoga awk trus berblog..huhu