01 December 2010

di tag lagi..

assalamualaikum dan selamat malam semua! :)


sekali lagi kin di tag oleh cik efy. sori dear lambat sket sebab si broadband ni asyik meragam jee.huhu. sejak dua menjak ni banyak betul kena tag. jawab tag la, tag join contest la, tag join give away la. *padahal baru 2 kontest join, 1 give away.haha* kin ni blogger baru lagi, time cuti ni la boleh nak update nye. tu pun tak selalu jugak.haha. yela, kat kolej asyik busy je memanjang. tapi kin tak kesah dengan tag-tag ni, at least menarik sket entry kin.hak3 :P


orait, joOOm terjaaaah~~ :)


1) adakan anda rasa HOT?

yyyeeaaah really-really HOT! *ayat palsu sahaja!;p*


2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang..?

actually sekarang kin gune lappy my mom sebab mine ada problem sket.tapi tak pe, kin upload jugak!hehe

ini lah dia ;)




3) Cerita pasal gambar nih...

windows 7 yang kin tak reti nak gune.malu nye.huu~~


4) Kali terakhir makan PIZZA...?

mase reunion form 5 bulan 6 dulu.haha


5) Lagu terakhir anda dengar...?

lagu korea from laptop adik kin.tak tahu tajuk.mwahaha ;p


6) Apa anda buat selain selesaikan tag nih...?

blogwalking :)


7) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa...?

kakak oleh my lil bro.hehe :)


8) Tag lagi 5 orang sape yer nak tag...?

1. mizmie
2. arief
3. nobita sensei
4. amalina
5. pinky pixie

9) Siapa orang no 1 pada anda..?

dia adalah adik kin!hoho~

10) Katakan sesuatu pada orang no 5...?

kin suke sangat blog yati ;))


11) No 3 ada hubungan dengan sape...?

alamak tak tahu la pulak.hehe


12) Bagaimana pulak dengan no 2....?

satu kelas dengan dia dulu.hoho


13) Kata-kata cinta dengan orang no 4...?

oh my cousin, i love you.hek3 ;p


14) Berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang tag anda...?

1- cik efy ni tersangat la comey ;))

2- dia suke pink jugak! ;p

3- seorang yang sangat bijak.respect her! :D

4- dah pun berpunya.hehe :P

5- saya tahu umah dia kat mane!hehe :)



enjoy menjawab tag! :),


2 pink people talk :):

Tomato Gurl's Life said...

wah bagus rajin jawab tag...cik tom suka makan piza..hehe ;)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak komen!

kinN~ said...

cik tom : yea kin juga suka lebih2 lagi orang blanje.hehe