15 December 2010

tolong patuhi peraturan jalan raya,oke?

Assalamualaikum dan selamat petang.. :)

selamat bertemu kembali. dah lama tak buat entry baru. biasa la jadi suri rumah tangga memang sibuk.ekekeke. di petang yang santai ni sungguh indah dapat beristirehat,hehe. alamak dah ber-introduction la pulak. ok tak mahu cakap panjang2. tengok tajuk pun dah tahu kan. korang2 semua tentu dah ada lesen sendiri kan. tak kisah la lesen motor ke lesen kereta ke, janji lesen. kalau ada lesen bas tu terlebih bagus la pulak.ehehe~

saje je sebenarnya buat entry macam ni. nak cakap kin ni driver yang pro tu tak de la jugak. tapi kalau duk drive tu geram jugak la dengan sesetengah driver lain. yela kalau nak belok kiri bukan nya nak bagi signal. kita yang kat belakang ni yang terkejut jadi nya.huhu. tu salah satu contoh la. banyak lagi contoh2 lain. korang2 semua tentu patuh peraturan kan. bagus2. kadang2 dengan tindakan kita tu boleh menyebabkan kemalangan. tapi mintak dijauhkan la kan. moga2 kita terselamat daripada sebarang kemalangan.

patuhi peraturan ok?! MySpace

2 pink people talk :):

d_LA said...

yuhuuu kinn..dla nak bg award ni..amik yer :)

AWARD

kinN~ said...

d_LA : tq yunk! :)