10 December 2010

BlogLarian - Senarai Blog ke-100

Assalamualaikum :)

petang ni kin baru berkesempatan nak update.hehee :)
ok nampak nya blog kin dah di list kan dalam BlogLarian iaitu list yang ke-100.
cantik nombor tu.dan ini bermakna dah ramai bloggers yang join segmen ni.
bagus-bagus, terus kan ye.senang untuk kita ber-blogwalking.hehe
haa ni la bukti nya.hehe :)
kin punya yang dalam kotak pink tu..


kawan-kawan boleh melawat kin kat BlogLarian kat SINI yee :)
memang betul ape yang tuan punya BlogLarian ni cakap.
kita dapat up-kan traffic blog kita..
memang ramai yang datang melawat blog kin.


nanti kin balas kunjungan kawan-kawan yee :)
kawan-kawan jangan risau, nanti kin follow.
house mate list kin pun kin dah follow ;)
kin budak baru belajar, tolong la tunjuk ajar yee :))

saya budak baru belajar! ;p

6 pink people talk :):

miya said...

saya belum jumpa lagi nama saya. hahaaha...salam kenal yahh..

entri baru:
Facebook akan disekat!
makcik letak kaki di celah kangkang apek itu

Shaheila Alan said...

100-amazing.. ;)

kinN~ said...

miya : jangan risau.nanti BlogLarian terjah kat blog miya.. :)

kinN~ said...

Shaheila Alan : yeah! :)

Fizzo said...

betul tu kin.. Fizzo terjumpa blog kin kat list BlogLarian tu la.. hehe.. tq sbb kin pun sudi singgah dan follow fizzo... slamat maju jaya.

kinN~ said...

Fizzo : hehe tq ye fizzo sudi singgah dan follow blog yang pink2 ni.hehe..slmt maju jaya juga! :)