05 December 2010

saya tak pandai memasak.



assalamualaikum semua..

SAYA TAK PANDAI MEMASAK.
hoho.ayat berani mati tuuu.tapi itulah hakikat nya.HAHA.
kin ni pandai la jugak memasak tapi pandai sikit-sikit laa.
kalau setakat goreng ayam, goreng ikan tu tahu lah.
tapi kalau yang bab berkuah memang konfem-konfem tak tahu.haha
susah kowt nak masak.hehehh
mungkin ni adalah satu kenyataan yang memalukan.
tapi untuk kebenaran perlu jugak kan?hek2 ;p
*tapi tapi tapi perempuan perlu tahu memasak.nanti nak kawin*
rilek la dulu, umur muda lagi.nak kawin?lammbbaatt lagi.
ada masa lagi nak belajar memasak.hehe
amboi gatal betul nak kawin yee..heee
nanti pandai la kin masak.hek3
bile tu tak tahu.sekarang ni dalam proses pembelajaran.hoho
haa nak tunjuk sesuatu.ni chicken chop yang kin masak,
nampak sedap kan?aik pandai pulak kin masak?
yup sebab masak dalam encik google. HAHA
saya yang jujur! ;))

8 pink people talk :):

ct kamila said...

saya pandai masak air je...camno ni?

kihkihkih

:P

kinN~ said...

ct kamila : xpe2 at least pandai jgk.hek3 ;p

Mata Hati said...

saya tak pandai langsung masak nasik..hehehe

kena teror kan diri secepat mungkin. nanti dah kawin esok lusa, mesti mak mertua nak rasa jugak air tangan menantunya

kinN~ said...

Mata Hati : akan kin usaha kan secepat mungkin.hehehh.lelaki pun perlu pandai masak jgk.hehe ;)

syafila abidin said...

hahah .. jom buat grup ladies yg tak pandai masak nk ? :)

kinN~ said...

syafila abidin : buleh jugak, ape salah nye.hek3 ;p

EFY AINAA said...

taske taske masak gak.but my father keep perli me "gadis melayu" and i hate it! saje perli kan dh tau2 anak die sowg nie sgt maaaalaaaas :(

kinN~ said...

EFY AINAA : biasa la tu efy.ayah efy nak merasa efy masak la tu.hik3 ;)