04 December 2010

Contest Mata Paling Menawan

assalamualaikum dan selamat malam semua.hehe

kin di beri satu tugas oleh cik mirah gojes(;p) untuk join satu contest.iaitu Contest Mata Paling Menawan..ffeeewwiiitt..mesti mata cik mirah kite ni menawan kan.sebab tu dia join contest ni.hik3 :p

contest ni di anjurkan oleh Miss Farah di blog nye iaitu Laman Conteng Miss Lelayang. ok cara-cara untuk menyertai contest ini ialah dengan berikut;hehe... ^^v

>pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
* ok dah pilih tapi kejap lagi la tunjuk.hehe ;) *

>kalian buat entri pasal contest ni dengan tittle : Contest Mata Paling Menawan
* ok sedang si usaha kan sekarang.hehe ;) *

>buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
* ok kejap nak pikir dulu.ngee~ ;) *

>letakkan banner[gambarmissfarahygmenawantu] kat side bar & masukkan link entri contest ini
* ok kejap lagi siap!hee ;) *

orait dengan ini saya mulakan :) (tak ikut turutan pun tak ape kan kan kan?heeee :))

step yang pertama sekali ialah letak banner. *ok dah letak :)*
fuhh menawan tuh mata miss farah kite.ada tak sape-sape yang dapat tandingi mata dia?heee

sekarang ini kin akan tunjukkan mata kin yang menawan tuh.moga-moga dapat tandingi mata miss farah.hek2 ;p

***** picture is uploading *****

1%

25%

67%

100%

tadaaaaa...

menawan tak mata i?hehek.kan miss farah cakap leh edit siket-siket.hee~

jawapan untuk soalan ini (buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?)
kin rasa mata kin menawan sebab kin senyum macam tu.hik3.teramat lah sweet kan.ahahaha!*hirau kan eye bag itu ye.ngeh3*

so kawan-kawan yang lain sila lah join ye.sama-sama kite meriahkan contest ni.yyeeaaahhh!!! :))
kawan-kawan yang nak join tu, ni pulak syarat-syarat penyertaan.:

>anda WAJIB menjadi follower LAMAN CONTENG MISS LELAYANG
*kin dah follow :)*
>terbuka kepada blogger perempuan dan blogger lelaki
*kin blogger perempuan :)*
>tarikh tutup : 5 Disember 2010 [sebelum pukul 12.00 malam]
*kin buat 4 dis.hehe*
>2 pemenang akan diambil bagi setiap kategori
*moga kin terpilih untuk kategori perempuan.mwahahaha*

mata saya yang paling menawan! ;p

7 pink people talk :):

nurul ain said...

kin..
kontest nie tuk ap?
ain ta phamm laa..uhukk
nk msk gak bole??hehe

nurul ain said...

kin..
kontest nie tuk ap?
ain ta phamm laa..uhukk
nk msk gak bole??hehe

kinN~ said...

ain..contest saje-saje.hehe.boleh-boleh join la!:)

nurul ain said...

tp nk buat cane??
xreti...
uhukkk

kinN~ said...

ain buat entry macam kin buat ni..
klik kat Laman Conteng Miss Lelayang tu kalau nak tahu lebh lanjut.tarikh tutup 10/12 pulak.. :)

ct kamila said...

wah..ade blink2 laa kat mata dye..

hihi

:P

kinN~ said...

ct kamila : blink2 gitu kan.hehe :))