23 December 2010

CONTEST AKU DAN KACAMATA

Assalamualaikum..

kin dengan bangga nya ingin men-join kan diri untuk first contest oleh encik Syafiq Rosli iaitu CONTEST AKU DAN KACAMATA.

amacam hensem kan encik Syafiq ni.hehe


Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di CONTEST AKU DAN KACAMATA apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

sebenar nya syarat mesti la spek hitam. tapi telah di beri kelonggaran oleh tuan penganjur. thanx syafiq! kin memang xde gambar yang pakai spek hitam, tapi menggatai nak join jugak.hehe :)


Hadiah-hadiahnya

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

lumayan tu hadiah. siapa yang tak nak kan! hehe.
memang mengidam kan duit skarang ni. hehe ;)

gambar yang kin pertaruh kan adalah....
.

.

.

.

.


acceptable la ye syafiq. chantek spek putih tu.hik3 ;)

kin nak tag kepada 2 orang nih sebab dorang suka posing dengan spek! :)

chu are
nurul ain

nak duit tu! hek3 MySpace

8 pink people talk :):

Syafiq Rosli said...

tuan tnh da tgk..hehe..nice poto..all da best eh

kinN~ said...

thanx syafiq! :)

CIK TOM said...

comel spek kaler putih..good luck dear!

kinN~ said...

hee..temkiu cik tom! :)

Mata Hati said...

good luck yer..^^

kinN~ said...

thanx encik Mata Hati ;)

nurul ain said...

kin y shomelll..!!
ain still x reti nk uat cane..
lmbt ag kn date dye?
nt tlg ain bole x?
nt kt kolej..hehhe

kinN~ said...

ok ain. no hal nye! :)