11 December 2010

keputusan peperiksaan akhir

Assalamulaikum dan selamat pagi :)

seperti yang anda semua sedia maklum yang result exam uitm dah pun kuar. Alhamdulillah apa yang kin dapat berbaloi dengan apa yang kin dah buat.. even tak capai target.hehe. tapi tak pe la, kita kena la bersyukur dengan apa yang kita dapat ni, betui dak? :) MySpace

kali ni pihak uitm bagi result melalui emel. agak bagus sebab tak akan jammed dekat student portal. student pun tak akan menjampi seranah kat pihak uitm.. kalau tak, memang penuh jampi seranah kat facebook tu.huhu.. tapi kin dapat tahu yang student ukm boleh check result melalui sms je. betul ke? memang hebat la. kalau tak betul sori ye.. ;)

ok bercakap pasal result ni, kalau orang yang gembira pasti nya akan tulis kat status facebook kan. tak kurang juga yang sebalik nya. bagi kin itu adalah masing2 punya privasi la kan. yang tu kin tak kesah pun.*adakah sebab kin buat macam tu jugak?ekekeke~*

tapi apa yang kin tak puas hati nye kalau ada kawan-kawan yang bersungguh-sungguh tanya result. kalau tak check lagi, paksa check cepat sebab nak tahu. oohh please la. kenapa nak tahu?nak compare ke? well bagi dorang may be ada reason lain. tapi bagi kin, kin kurang enak la siket.huhu. sori la ye kalau ada antara kawan-kawan yang terasa. kin hanya nyata kan pendapat kin je. *emo siket*

waktu kin first time dapat result yang first exam, kin memang teruja sangat-sangat, sebab tak sangka kin dapat sebaik itu. kin apa lagi, tanya la kawan-kawan punya result kan. siap tulis dalam list lagi. ye la, masa tu budak-budak lagi.hehe.. tapi kin mula sedar yang apa kin buat tu mungkin ada yang tak selesa. dan start dari situ kin dah tak bersungguh dah tanya result kawan-kawan. buat tak tahu je. kalau ada yang dapat 4 flat, tahniah la kan. kin pulak bile nak dapat?hehe.. tak dapat pun takpe, dapat bersyukur la. apa yang kin target, bila konvo nanti dapat sarungkan kain merah tu. apa ek orang panggil?hehe MySpace

last but not least, kin ucap kan tahniah buat kawan-kawan yang dapat result gempak. bagi yang kurang, kita sama-sama usaha lagi ye..MySpace

saya yang gembira! :)

6 pink people talk :):

EFY AINAA said...

yes yes setuju! lagi jerk bile orang tu result gempak pastu saje nak tnye kat kite dpt result bpe kan?Pffttt..!msg la beribu2 kali,efy xkn lyn punye cbok je gagaga.then suddenly klu dpt result terok,tau plak senyap xnk tnye2 org ahax!

sugar2 kapas strawberry said...

wahhh..da dapat tgk result ye..tahniah2

aqish basir said...

tahniah untuk awak juga kin...

kinN~ said...

efy ainaa : yes efy!kin setuju sangat3 tu! ;)

sugar2 kapas strawberry : thabx dear! :)

aqish basir : thanx aqish! :)

❤ Cik Ain ❤ said...

result kitorang kuar esok.. lmbt dr orang laen sbb ade mslh fakulti.. sengal tol. bedebar-debar plak. huk3

kinN~ said...

❤ Cik Ain ❤ : lor yeke..makin cuak la kan.hehe.bdw, gud luck darl! :)